Visie

Het veranderen of aanleggen van een complete tuin lijkt in eerste instantie niet zo lastig. Een wensenlijstje maken met wat er allemaal in de tuin zou moeten, hoe de tuin gebruikt gaat worden en welke kleuren wel of vooral niet is voor de meeste mensen nog niet zo’n probleem. Om van dit alles een verantwoord geheel te maken met oog voor detail, kleur en gebruiksgemak wordt moeilijker.

Net als met het ontwerpen en bouwen van een huis begint het overwegen, berekenen en visualiseren al in beginfase. Niet geheel onbelangrijk is dan al te bepalen wat wel en vooral niet kan, de vormgeving moet niet alleen strelend zijn voor het oog maar zal ook technisch verantwoord te realiseren moeten zijn.

Beplantingsplan, een goed lichtplan en een doordacht beregeningsschema kunnen verder bijdragen aan een compleet uitgewerkt tuinidee.

Een compleet uitgewerkt tuinplan geeft houvast bij de uitvoering, voorkomt teleurstellingen en vormt de basis voor een geslaagd project.

BEREGENING

VERLICHTING

STYLING & DECORATIE

WATER

BEPLANTING

BESTRATING & BOUWKUNDIG

Maak vrijblijvend kennis

Geïnteresseerd? Aarzel niet en bel ons of stuur een bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met uw op om een afspraak te maken